S A A S L A N D

Loading

Email
Marketing

Lees Meer

Email Marketing

Email marketing is een effectieve manier van communiceren. Nieuwsbrieven bereiken lezers 24 uur per dag waar ze ook zijn. Door regelmatig nieuwsbrieven te sturen herkennen en onderscheiden de ontvangers de karakteristieke eigenschappen van jouw bedrijf. Dit resulteert in meer brand recognition. Misschien stuur jij momenteel al wekelijks marketing emails maar heb je geen idee of het een effectieve strategie is. Wij stellen een email marketing strategie op die wel werkt. Hierbij willen we de websitebezoekers goed begeleiden in de customer journey. Deze klanten worden volledig bediend met gepersonaliseerde emails waardoor er meer budget beschikbaar is voor nieuwe campagnes om nieuwe klanten te bereiken. Ben je benieuwd hoe we ervoor zorgen dat jouw email marketing meer resultaat gaat opleveren? Maak vrijblijvend een afspraak!

Woman,Hand,Using,Smart,Phone,At,Outdoor,Nature,Park,With

Begin Met Relaties Bouwen

Plan Een Gesprek

Meer Binding

Het is belangrijk om de content die jij naar je klanten stuurt gepersonaliseerd en relevant te maken. Hierdoor vergroot je de binding met jouw klanten.

Hogere Return of Investment

Doordat je een relatie opbouwt met jouw klanten zal er meer winst behaald worden. Door de juiste optimalisatie kan je al behoorlijk snel resultaat boeken.

Meer Bereik

Door Email Marketing te gebruiken zal jij je bereik sterk gaan vergroten. Door dit consistent te blijven doen zal jij je klantenbestand steeds meer gaan vergroten.

Meer Rendement

Met Email Marketing krijg je sneller en beter jouw product of dienst onder de aandacht bij je doelgroep.

Waarom Email Marketing?

Email Marketing is een sterke tool om potentiele klanten te bereiken. Hierdoor is het mogelijk om consumenten op jouw website te krijgen om deze vervolgens om te zetten tot conversie of lead. Voor het opzetten van je CRM Email Marketing en een effectieve strategie kunnen wij je helpen om snel resultaat te behalen. Het grootste voordeel van Email Marketing is dat je meer kan personaliseren op de behoeftes van jouw doelgroep in plaats van een massa aanspreken met bijvoorbeeld social media.

Relaties Opbouwen Met Email Marketing

Het sturen van marketing emails is erg effectief en heeft veel voordelen. Er is weinig budget voor nodig, het is een snelle en makkelijke manier van communiceren en je kan het relatief geautomatiseerd maken. Daarnaast is er een hoge kans dat mensen interesse hebben in jouw product of service omdat zij hun email adres hebben achter gelaten. Uiteindelijk wil je een waardevolle relatie opbouwen met je doelgroep om deze aan je te binden. Het is daarom belangrijk om de informatie die je binnen krijgt goed te analyseren van je huidige en nieuwe klanten. Hierdoor kan je relevantere emails sturen naar jouw klanten voor een sterke relatie.
Werk Met Ons

Laat jouw bedrijf groeien met snelle resultaten

Plan Een Gesprek

SocialGuru's is een resultaat gedreven full service marketing team.

Contact

Telefoon:

EMAIL